گوشت قرمز و نان سفید افزایش دهنده ریسک ابتلا به سرطان روده

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، آنالیز داده های دو مطالعه نشان می دهد این مواد خوراکی همگی موجب افزایش التهاب در بدن شده و التهاب نیز با احتمال بالاتر ابتلا به سرطان روده مرتبط است.

گوشت قرمز و نان سفید افزایش دهنده ریسک ابتلا به سرطان روده

ادوارد جیووونوچی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: مطالعات قبلی ارتباط رژیم غذایی را با سرطان روده نشان داده اند، اما دلیل آن به خوبی تعیین نبود.

به گمان وی و تیم تحقیقش، التهاب ناشی از تغذیه حداقل یکی از علل تاثیر رژیم غذایی می تواند باشد. به همین منظور، تیم تحقیق داده های جمع آوری شده از بیش از 121 هزار فرد مربوط به دو مطالعه را آنالیز کردند. این افراد حدود یک ربع قرن از لحاظ تاثیر احتمالی رژیم غذایی بر سلامت شان تحت نظر بوذند. شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار پرسشنامه ای در مورد تغذیه تکمیل کردند.

در طول مدت پیگیری، 2699 مورد ابتلا به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) گزارش شد. محققان با مقایسه رژیم غذایی این افراد دریافتند آنهایی که بیشتر رژیم غذایی التهابی داشتند 37 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده و 70 درصد بیشتر در معرض سرطان رکتوم (مقعد) قرار داشتند.

به گفته جیووونوچی، گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز، آرد تصفیه شده و نوشیدنی های قندی از جمله مواد خوراکی مرتبط با التهاب ناشی از سرطان است.

از سوی دیگر، سبزیجات برگدار سبز، سبزیجات زرد تیره، غلات کامل، قهوه و ابمیوه طبیعی موجب کاهش التهاب می شوند.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

chinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 9881

به "گوشت قرمز و نان سفید افزایش دهنده ریسک ابتلا به سرطان روده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت قرمز و نان سفید افزایش دهنده ریسک ابتلا به سرطان روده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید