آیا گوگل اسیستنت دچار مشکل شده؟ این راهکارها را امتحان کنید

به گزارش مجله سرگرمی، در رابطه با عدم کارکرد گوگل اسیستنت در گوشی اندرویدی، معمولا چند دلیل معین وجود دارد که خوشبختانه بیشتر آن ها در عرض چند دقیقه بدون داشتن دانش فنی خاصی حل وفصل می شوند. به همین خاطر، اگر گوگل اسیستنت موجود در گوشی اندرویدی شما دچار مشکل شده، بهتر است که این اقدامات را انجام دهید و با این کار، به احتمال زیاد بار دیگر می توانید از قابلیت های این دستیار دیجیتالی همه فن حریف استفاده کنید.

آیا گوگل اسیستنت دچار مشکل شده؟ این راهکارها را امتحان کنید

ریبوت کردن گوشی

اول از همه به راهکار مشترک برای حل بسیاری از مسائل گجت ها اشاره می کنیم که آن هم چیزی نیست جز ریبوت کردن. چنین کاری بسیار ساده است و البته در بیشتر موارد نتایج خوبی به ارمغان می آورد. مطمئنا تمام کاربران گوشی های اندرویدی طرز ریبوت کردن گجت خود را به خوبی می دانند ولی بهتر است بار دیگر به این موضوع اشاره کنیم. برای این کار، بهتر است برای یک یا دو ثانیه دکمه پاور را نگه دارید تا یک منو پدیدار گردد و سپس برای ریبوت کردن، از بین گزینه های به نمایش در آمده بر Restart یا Reboot ضربه بزنید. بعد از روشن شدن دوباره گوشی، بار دیگر از گوگل اسیستنت بهره ببرید و ببینید که آیا مشکل رفع شده یا نه. در صورت باقی ماندن مشکل، بهتر است به راهکار بعدی سر بزنید.

از فعال بودن گوگل اسیستنت و پشتیبانی گوشی خود از آن اطمینان حاصل کنید

برای اینکه گوشی های اندرویدی بتوانند از گوگل اسیستنت بهره ببرند به موارد زیر احتیاج دارند:

  • اندروید 5 یا بالاتر
  • نسخه 6.13 اپلیکیشن گوگل یا بالاتر
  • سرویس های گوگل پلی
  • حداقل 1 گیگابایت حافظه رم

علاوه بر این، به خاطر داشته باشید که اگر خواهان استفاده از گوگل اسیستنت در گوشی خود هستید، زبان اصلی گوشی باید بر یکی از این موارد تنظیم شده باشد: چینی، دانمارکی، هلندی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، هندی، اندونزیایی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای، نروژی، لهستانی، پرتغالی، روسی، اسپانیایی، سوئدی، تایلندی یا ترکی.

اگر از تمام این موارد بهره می برید، باید آنالیز کنید که ببینید آیا قابلیت گوگل اسیستنت در گوشی شما فعال هست یا نه. برای این کار، اپلیکیشن گوگل را باز کنید، بر گزینه More در بخش پایینی ضربه بزنید و سپس با انتخاب گزینه Settings روانه Google Assistant شوید. در این قسمت، بر تب Assistant ضربه بزنید و بعد از مراجعه به بخش پایینی، می توانید گجت خود را انتخاب و در نهایت گزینه های Google Assistant و Access with Voice Match را فعال کنید. بعد از انجام این کارها، سعی کنید با گفتن عبارت OK Google یا Hey Google این دستیار را احضار کنید و اگر باز هم پیروز به انجام این کار نشدید، به گام بعدی سر بزنید.

آموزش دوباره برای تشخیص صدا

شاید گوگل اسیستنت نمی تواند صدای شما را بشناسد و به همین خاطر وقتی که عبارت موردنظر را به زبان می آورید، این دستیار اجرا نمی گردد. برای حل این مشکل، به راحتی می توانید سیستم را برای شناسایی صدا دوباره آموزش دهید. در ابتدا اپلیکیشن گوگل را باز کنید و بر گزینه More در بخش پایینی ضربه بزنید و گزینه Settings را انتخاب کنید. حالا با ضربه بر گزینه Voice Match باید مورد Retrain voice model را انتخاب کنید.

بعد از انجام این کار، بر گزینه I agree ضربه بزنید و در نهایت با گفتن چند بار Ok Google و Hey Google این سرویس می تواند صدای شما را شناسایی کند. در نهایت، با گفتن یکی از این عبارات، کارکرد گوگل اسیستنت را آنالیز کنید. اگر باز هم با مشکل روبرو می شوید، می توانیم به چند مشکل احتمالی اشاره کنیم.

دیگر دلایل احتمالی

اگر تمام این راهکارها مثمر ثمر واقع نشدند، می توانید موارد زیر را هم مورد آنالیز قرار دهید.

آنالیز میکروفون: اول از همه از سالم بودن میکروفون و این که هنگام بیان عبارات دست خود را جلوی آن نگرفته اید، اطمینان حاصل کنید.

آنالیز اینترنت: برای بهره گیری از گوگل اسیستنت باید به اینترنت وصل باشید. به همین خاطر وضعیت اینترنت وای فای یا اینترنت موبایل را مورد آنالیز قرار دهید.

غیرفعال سازی دیگر دستیارهای دیجیتالی: اگر از گوشی سامسونگ استفاده می کنید، دستیار دیجیتالی بیکسبی را غیرفعال کنید و ببینید که آیا با این کار مشکل رفع می گردد یا نه. همچنین اگر در گوشی اندرویدی خود دیگر دستیارهای دیجیتالی مانند الکسا و کورتانا را دانلود و نصب نموده اید، بهتر است که آن ها را غیرفعال یا حذف کنید.

آپدیت اپلیکیشن: در نهایت توصیه می گردد که جدیدترین نسخه اپلیکیشن گوگل مورد استفاده قرار بگیرد. ضمناً در بخش مجوزهای اپلیکیشن ها، آنالیز کنید که این اپلیکیشن به تمام بخش های مورد احتیاج دسترسی داشته باشد.

در این مطلب به تعدادی از شایع ترین دلایل مربوط به مسائل گوگل اسیستنت اشاره کردیم. اگر هیچکدام از آن ها کارگشا نبودند، گاهی اوقات این مشکل به دلیل مسائل مربوط به سرورهای گوگل رخ می دهد که معمولا به سرعت این مسائل رفع می گردد.

منبع: Android Authority

tafreh.ir: طفره: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای طفره

fixfun.ir: مجله تفریحی: وبلاگ شاد و سرگرم کننده

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 27207

به "آیا گوگل اسیستنت دچار مشکل شده؟ این راهکارها را امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا گوگل اسیستنت دچار مشکل شده؟ این راهکارها را امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید