نفوذ نسل سه و چهار اینترنت در فضای پهن باند

به گزارش مجله سرگرمی، درحالی که اینترنت ثابت در سال های گذشته نتوانسته به توسعه لازم دست یابد، نسل های سه و چهار اینترنت رو به رشد هستند و در حال حاضر بیش از 80 درصد کاربران اینترنت پهن باند، از اینترنت نسل سه و چهار استفاده می نمایند.

نفوذ نسل سه و چهار اینترنت در فضای پهن باند

به گزارش ایسنا، در حال حاضر، انواع سرویس های موجود اینترنت در ایران، به دلیل داشتن ویژگی های متمایز از هم، برای کاربران با شرایط مکانی و موقعیتی متفاوت ارائه می گردد. سرویس های پرسرعت فراهم شده از سرویس های ثابت تا نقطه به نقطه و درنهایت همراه را شامل می شوند که هر سرویس نیز در خود دارای انواع مختلفی سرویس های متمایز از هم است که کاربران اینترنتی بسته به شرایط و احتیاج خود می توانند مناسب ترین سرویس را انتخاب نمایند.

  • مقایسه فناوری های دسترسی به اینترنت پهن باند

یکی از انواع اینترنت پرسرعت، اینترنت ثابت است که اینترنت های ADSL ،VDSL و FTTX را شامل می گردد؛ این دسته به یک مکان معین و محدوده جغرافیایی خاص یا بستر فیزیکی محدود هستند و خارج از این محدوده معین، امکان استفاده از این سرویس وجود ندارد. اینترنت ADSL جزو قدیمی ترین سرویس های اینترنت در دنیا است که با استفاده از خطوط تلفن ثابت و بدون ایجاد مزاحمت برای تماس های صوتی، اطلاعات را از مراکز مخابراتی به روی مودم می آورد و قابلیت سرعت دانلود تا 24 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا دو مگابیت را دارد. اینترنت VDSL هم از دیگر انواع DSL است که البته سرعت دانلود و آپلود بیش تری دارد.

یکی دیگر از انواع اینترنت پرسرعت، سرویس های ثابت بی سیم است که انواع ADSL، TD-LTE، وایمکس و اینترنت نقطه به نقطه بی سیم را شامل می گردد. این دسته از سرویس ها همان اینترنت پرسرعت ثابت هستند، با این تفاوت که در همان حوزه مکانی قابلیت اتصال بی سیم را دارند و هم چنین امکان اتصال چند دستگاه، به صورت همزمان را فراهم می نمایند. هم چنین اینترنت TD-LTE حداکثر سرعت آزمایشگاهی 110 مگابیت بر ثانیه را دارد و حداکثر سرعت عملیاتی آن هم، 40 مگابیت بر ثانیه برآورد شده است.

بر اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در کنار سرویس های اینترنت ثابت، اینترنت همراه است که در سال های گذشته در مقایسه با اینترنت ثابت، رشد بیش تری داشته و در مواردی حتی سرعت بیش تری ارائه می دهد. این سرویس ها، قابلیت استفاده در تمامی نقاط تحت پوشش اپراتور خود را دارند، اما به دلایلی هم چون دوری از شبکه پوشش شهری اپراتور خود ثبات قطعی سرعت و کیفیت سرویس وجود ندارد. خدمات این سرویس های همراه روی گوشی های تلفن همراه یا سایر تجهیزات سیم کارت خور مانند تبلت ها قابل دریافت است و خدماتی از قبیل اینترنت نسل دو، نسل سه و چهار ارائه می دهد.

در حال حاضر به نظر می رسد با گذشت زمان، اینترنت نسل های سه و چهار اینترنتی در مقایسه با دیگر انواع اینترنت، رشد بیش تری دارند. همان طور که از سال 1395 استفاده از اینترنت پهن باند DSL و TD-LTE کاهش یافته و اینترنت نسل سه و چهار از 78 درصد در سال 95، به 82 درصد در سال گذشته و اکنون به 84 درصد رسیده است.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

chinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 15313

به "نفوذ نسل سه و چهار اینترنت در فضای پهن باند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نفوذ نسل سه و چهار اینترنت در فضای پهن باند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید